Italiaanse dipsaus

Ingrediënten

3 lente uitjes

10 blaadjes verse basilicum

1 potje zongedroogde tomaten

500 gr verse volle platte kaas

+/- 9 eetlepels mayonaise

cayennepeper, peper en zout

Bereiding

Snipper de basilicum blaadjes, de lente uitjes en de zongedroogde tomaten zeer fijn. (Indien gewenst kan je deze nadien nog even verder fijn mixen met de blender, doe er dan wel een deel van de platte kaas bij.)

Meng de platte kaas met de mayonaise, voeg hierbij de fijngemalen basilicum etc bij.

Kruid met peper, zout en een snuifje cayennepeper.

Deze dipsaus kan geserveerd worden bij bubbels, witte-, rosé-, en rode wijn.

Meer blogs lezen ?

Food and Wine pairing

Hete kip

CDM Bruzollo IGT rosé – fantastische smaakbom. Vruchtengeur met violetjesgeur. Evenwichtig floraal en fruitig parfum.

MEER LEZEN »
Food and Wine pairing

Pasta met verse zalm

Minnegoed – Chenin Blanc – fris met fruitige aromas, goede balans van citrus en passievruchten. Zachte afdronk. Lekker terras wijntje.

MEER LEZEN »

Ontdek ons uitgebreid wijngamma