Geschenken

Een cadeau krijgen vindt iedereen leuk. Maar een cadeautje geven is nog fijner. Maar wat is nu het ideale cadeau? Wijn natuurlijk!

Onze geschenkpakketten variëren in grootte van 1 tot 6 flessen naar keuze. Wij begeleiden je graag op basis van de informatie die je ons bezorgt. Is de ontvanger een witte wijndrinker? Of drinkt hij of zij graag zoete wijn? Laat het ons weten en we kiezen samen de ideale fles uit. Ben je niet zeker van de smaak van de ontvanger? Dan stellen we je een veilige keuze voor die zeker in de smaak zal vallen..

Bij speciale gelegenheden of momenten ontwikkelen we samen met een van onze partner-wijnhuizen gelimiteerde geschenkdozen. Deze worden telkens aangekondigd via onze website of in de nieuwsbrief, dus hou die zeker in de gaten om de ‘limited editions’ niet te missen.

Ben je toch niet helemaal zeker of de ontvanger van je cadeau tevreden zal zijn met je keuze? Geef dan een cadeaubon. Jij bepaalt het bedrag, de ontvanger kan op een later moment zijn/haar cadeau komen kiezen.

Wil je meer info? Vul het formulier in en wij nemen contact op.