Wie zijn wij

Al vier decennia lang creëert FamWines warme en gezellige momenten om nooit te vergeten. Hoe we dat doen? Door met onze jarenlange passie en kennis voor jou de perfecte wijn uit te kiezen. Want een goeie wijn, dat is kennis en vakmanschap, maar vooral samenzijn.

Waarom kiezen voor FamWines

40 jaar zorgvuldig opgebouwde expertise, een ontembare passie voor wijn en een gedrevenheid om die passie met jou te delen. Om je kennis te laten maken met kwaliteitswijnen en de mooie verhalen die eraan verbonden zijn. Dat is FamWines. We nemen graag onze tijd om onze kennis door te geven. Zo maken wij van jou een levenslang lid van onze FamWines familie.

Hoe maakt FamWines het verschil?

Onze bedrijfsnaam zegt het allemaal: wij zijn een familie, letterlijk én figuurlijk. Dat betekent dat wij geïnteresseerd zijn in jouw verhaal en smaak en dat we je pas een wijn zullen voorstellen als we er zeker van zijn dat deze perfect voor jou is. We gaan dus nooit voor de snelle slok maar investeren passie en tijd in een uitgebreide degustatie.

Vakmanschap is ons handelsmerk. Een totaalbeleving ons product. Maar bovenal willen we dat je bij ons thuis bent..

Wat biedt FamWines concreet aan?

Wijn, dat is kennis en vakmanschap maar vooral samenzijn. Dat is liefde in een fles en het begin van goede verhalen. We vertellen je die verhalen in het gezelschap van wijnen van alle windstreken en loodsen je doorheen vele landen en druivensoorten. Wat jij drinkt, hebben wij al geproefd en geëvalueerd.

Een glas wijn bij het avondeten, tijdens een feest of een fles als cadeau? Bij FamWines vind je gegarandeerd wat je nodig hebt.

Wil je meer weten over de wijncultuur en je kennis over wijn vergroten? Kom dan naar onze uitgebreide wijntastings. Meer info vind je hier!

Onze kernwaarden

Familiaal

Je komt thuis in onze winkel waar geluisterd wordt, waar geen enkele vraag te veel is en waar gezelligheid primeert. De plaats waar je kwaliteit kan ervaren zoals het moet, in een familiale sfeer.

Vakmaanschap

Het is het resultaat van 40 jaar zorgvuldig opgebouwde ervaring en ontembare passie. Je smaakt het in elk proevertje en voelt het in elk advies. 

Beleving

Van de ontkurking tot de afdronk en alles daartussen: je beleeft het bij FamWines. Je voelt onze ambitie in onze producten, en proeft hoe wijn hoort te smaken. Dàt is de beleving die we voor jou creëren.

Ontdek ons uitgebreid wijngamma