Ingrediënten 4 personen
300 gr gehakt
1 courgette
75 gr champignons
1 stronk witlof
4 bosui stengels
+/- 400gr tomatenblokjes
200 gr geraspte kaas
2 eieren, olijfolie
4 eetlepels cottage cheese
2 theelepels paprikapoeder
3 theelepels knoflookpoeder
chilipoeder
- Verwarm de oven op 180°,
- Snijd ondertussen het witlof, champignons, courgette en bosui in stukjes.
- Rul het gehakt met een beetje olijfolie en voeg knoflook-, paprika-, en chilipoeder toe.
- Neem een ovenschaal en besprenkel deze licht met olijfolie, leg hier boven op het gehakt.
- Bak de groenten in de wok gedurende +/- 3 minuten. Voeg op het laatste de tomatenblokjes toe.
- Zet het vuur af, voeg 4 eetlepels cottage-cheese, 100gr geraspte kaas en 2 eieren aan toe.
- Doe de groeten van de wok-pan over het gehakt in de ovenschaal en strooi er de resterende 100 gr geraspte kaas overheen.
- Plaats de schotel +/- 20 minuten in de oven.
- Eet smakelijk
Aan te raden Wijn
https://shop.famwines.be/index.php?route=product/product&search=anemo&product_id=1200101