Ingrediënten voor 6 glaasjes
3 sneetjes Gerookte zalm
1/3 van een Komkommer
1/2 van een rode ui
1 eetlepel mascarpone
3 eetlepels verse room
1 koffielepel olijfolie
1 koffielepel Sherryazijn of gewone azijn
cayennepeper
tabasco
decoratie: verse dille
Bereiding
schil de komkommer en snij in kleine blokjes, snipper de rode ui.
meng beide ingrediënten en breng op smaak met olijfolie, azijn en enkele druppels tabasco.
Mix de sneetjes gerookte zalm met de mascarpone en de room, kruid met een snuifje cayennepeper.
Verdeel de gemarineerde komkommer over de glaasjes en vul aan met de zalmmousse.
Garneer met een takje dille
https://shop.famwines.be/index.php?route=product/product&path=6&sort=nameASC&product_id=1100501
Onze wijn: Benguele Cove – Cuvee (zeer fijne bubbeltjes)